De bureaustoel

Bureaustoelen zijn er in vele soorten en maten. De ene bureaustoel is de andere niet. Een comfortabele stoel voor aan uw bureau is ontzettend belangrijk voor een goede zithouding. Een bureaustoel behoort samen met het bureau tot de belangrijkste kantoormeubelen.

Bekijk alle modellen bureaustoelen

Soorten bureaustoelen

Als u een bureaustoel zoekt heeft u al snel keuze uit heel veel verschillende soorten stoelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ergonomische bureaustoel, design bureaustoel, directiebureaustoel, hoge bureaustoel, leren bureaustoel, witte bureaustoel, voordelige bureaustoel, etc. Wat is nu de beste stoel voor u? Afhankelijk van uw wensen zullen wij u informeren over ons assortiment kantoorstoelen en zullen wij bepalen welke bureaustoel het beste bij u past.

   Directiebureaustoel    Bureaustoel Ataros   Bureaustoel Movy       Bureaustoel Pure

Welke bureaustoel past bij mij

In eerste instantie is het belangrijk om te bepalen hoeveel uren u op uw stoel zit. Als u een hele dag achter uw bureau zit is het belangrijk om een ergonomische bureaustoel te kiezen die zorgt voor een goede zithouding.  De stoel is dan instelbaar bij de armleuning, rugleuning en het zitvlak. Een goede zithouding voorkomt problemen op lange termijn, een werkplek met een goede bureaustoel is dus van onschatbare waarde. Laat ons u adviseren.

Waarom een zitinstructie
Uit onderzoek blijkt dat 80-90% van de Nederlanders verkeerd zit. Wie lekker onderuit hangt in een stoel of op de bank ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Deze verkeerde zithouding geeft de spieren in eerste instantie rust maar na een tijdje kan men behoorlijke klachten krijgen. Klachten als zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Daarom is het van belang om een goede instructie te krijgen over de instelmogelijkheden van de stoel in combinatie met de werkplek. 
U kunt nog zo'n mooie, luxe, dure bureaustoel aanschaffen maar als deze niet goed afgesteld wordt kunt u net zo goed op een keukenstoel gaan zitten.

Indien gewenst kunnen wij een ergonomisch werkplekonderzoek voor u uitvoeren.
 


Bureaustoel Scope


Naar: Overzicht bureaustoelen
Naar: Voordelige bureaustoelen
Naar: Overzicht bureaus