Het bureau

Het bureau behoort samen met de bureaustoel tot de belangrijkste kantoormeubelen. Gaat u een bureau kopen, let dan goed op hoeveel uren u dagelijks aan uw bureautafel werkt en stem uw keuze hierop af. Naast een comfortabele werkplek, zorgt een bureau ook voor de uitstraling van uw kantoor. Met een designbureau ziet uw kantoorinrichting er chique uit. Zeker als het ladenblok en de bureaustoel mooi passend zijn.

 

Bureau Trion                                     Bureau Simply

 

Bureau of buro

Het woord bureau is van oorsprong een Frans woord. Er is nog wel eens verwarring over de juiste manier van spellen. Sommige mensen laten zich ten onrechte leiden door wat ze horen, waardoor ze het woord spellen met de klanken die ze horen in de uitspraak van dat woord. De juiste spelling is bureau. Dit is de officiële spelling en zo is het ook altijd geweest. Het woord buro heeft nooit in het Groene Boekje gestaan.

Soorten bureaus

Als u op zoek gaat naar nieuwe kantoormeubelen dan zult u erachter komen dat er heel veel soorten bureaus zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoekbureau, ronde tafel, computertafel, designbureau, houten bureau, groot bureau, klein bureau, bureau op maat, in hoogte verstelbaar bureau, directiebureau, voordelig bureau, etc. Daarnaast is er vaak nog een royale keuze wat betreft het bureaublad.

Bureau Jump   Traploos verstelbaar       C-poot

 

Welk bureau past bij mij

Allereerst is het van belang om te kijken naar de ruimte die u heeft op uw kantoor of werkkamer. Daarnaast kunt u kijken naar het gebruik van uw bureau, afhankelijk hiervan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een krasbestendig bureaublad. Veel voorkomende bladen zijn volkern (Trespa), MDF en glas met een top van melamine of fineer, elk met hun eigen kleurechtheid en krasbestendigheid. De krasbestendigheid van topbladen (bureaubladen) hangt af van de soort toplaag. Een in hoogte verstelbaar bureau is inzetbaar voor alle medewerkers in uw bedrijf, of ze nou lang of klein zijn. De hoogte kan versteld worden d.m.v. inbus, elektronisch of met een slinger. Tot slot is er nog het verschil tussen de soorten bureauframes, bijvoorbeeld een C-poot, O-frame, 4-poots, T-poot bureau etc. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u informeren over ons assortiment bureaus en zullen wij u adviseren welke schrijftafel het beste bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op


  

Naar: Overzicht bureaus 
Naar: Voordelige bureaus
Naar: Overzicht bureaustoelen